Aboneaza-te acum la newsletter si primesti cele mai noi oferte

1. INCALTAMINTE

Cea mai buna,cea mai simpla si cea mai folosita varianta ( marimea se potriveste la fix in 100% din cazuri) :

* Va uitati pe eticheta unei perechi de adidasi pe care o purtati in prezentsi care vi se potrivesc. Eticheta se gaseste in interior sub limba(in cele mai multe cazuri) sau tot in interior pe lateral.

Aveti aici cateva exemple de etichete:
* Marimea in CM sau JAP este marimea interioara in centimetri a adidasului si de aceea orice pereche ar fi, masura europeana poate fi diferita dar intotdeauna cea in centimetri este aceeasi.

De exemplu : La PUMA marimea europeana este 42 , iar cea in centimetri (CM) este 27 , iar la ADIDAS marimea europeana este 42 iar cea in centimetri este 26,5 . De aceea daca purtati un model de PUMA in prezent este indicat ca la un model ADIDAS sa alegeti un 42,5 care corespunde in centimetri (CM) la 27 .

 

2. IMBRACAMINTE

La haine cel mai simplu este sa comunicati operatorului la nr de telefon 0724.332.107inaltimea si greutatea(kg) dvs.

Din experienta noastra de-a lungul anilor am reusit sa realizam un sistem prin care putem masura orice articol de imbracaminte . Reusita a fost de 99% din cazuri.

 

IMPORTANT: La orice produs comandat , daca nu se potriveste marimea se poate schimba GRATUIT cu orice alta marime sau model din stoc.


ANPC | Elemento.ro | Harta siteului
© 2017 adidasi-haine.ro Toate drepturile rezervate SC SPORT LINE STORE SRL. (Cod fiscal RO 30101317 / Reg. Com. J2/439/2012)
Viziteaza magazinul Adidasi-Haine.ro pe ShopMania